Skrivere/skannere

Smart arbeidsplassassistent

Arbeidsflyt

Total Data leverer stort sett kontorløsninger fra Xerox og Epson sin produktportefølje. Dokumenter er livslinjen til alle bedrifter, uansett størrelse. Dokumentstyring er spesielt viktig for små og mellomstore bedrifter (SMB) som må få til mer med mindre ressurser. Få de rette verktøyene og ressursene for å hjelpe deg med å skrive ut, skanne og styre dokumenter, som arbeidsplassassistenter med Xerox ConnectKey-teknologi og styrte utskrifts tjenester for små og mellomstore bedrifter.

Alt du trenger i ett

Frittstående kopi- eller faksmaskiner tilhører fortiden. Multifunksjonskrivere / alt-i-ett-skrivere — som kan skrive ut, kopiere, skanne, fakse og sende e-post fra én maskin — har tatt over. Og de har nå Wi-Fi, mobil utskrift og nettbrett-lignende berørings skjermer.

Den nyeste generasjonen multifunksjons laserskrivere med Xerox ConnectKey-teknologi har skybaserte apper, noe som forvandler multifunksjonskriveren til en smart, jobbassistent.

Uansett hvilken multifunksjonskriver du velger, får du brukervennlige grensesnitt, pålitelig papirhåndtering, avansert sikkerhet og sofistikerte verktøy for kostnadsstyring.

Xerox-multifunksjonskrivere er utformet for å håndtere arbeidsgruppens store volum, og de kan automatisere repeterende oppgaver og tilpasse arbeidsflyter.

Rimelig

De finnes fra grunnleggende modeller til en rimelig pris til kraftige arbeidshester med høy kapasitet og høy utskrifts hastighet. Xerox ConnectKey-teknologi multifunksjonlaserskrivere gir enkel og umiddelbart sky- og mobiltilkobling og passer for små arbeidsgrupper.

VersaLink multifunksjonlaserskrivere har omfattende maskin- og databeskyttelse, fungerer rett ut av boksen og krever lite eller ingen IT-støtte.

Xerox ConnectKey-teknologi multifunksjon laserskrivere er høyvolumsenheter som passer store arbeidsgrupper på grunn av skalerbarhet, kraft og sikkerhet. Multifunksjonskrivere har sky- og mobiltilkobling slik at du lett kan jobbe hvor som helst.

Vi hjelper deg å finne riktig produkt til din bedrift. Enten det er en enkel printer eller en multifunksjonmaskin med skreddersydde apper med oppgavebehandling fra maskinens display.