Backupløsninger

Vi leverer alle typer backupløsninger for bedrifter

Trygg lagring - det viktigste du har!

Backup er det viktigste ei bedrift har, men er ofte ein ettertanke. En ting er å ha backup, en annen ting er å vite at den fungerer. Når testet du din backup sist? Vet du med sikkerhet at den fungerer?  Trolig er svaret at du er usikker.

Vi leverer alle typer backupløsninger for bedrifter. All data er lagret i Norge på flere lokasjoner. Vi tilbyr løsninger som kan ta backup fra alt som Pc, Mac, server og NAS lagringssystemer. Vi overvåker løsningene 24/7 og setter i verk tiltak ved feil.

"Rask responstid, bra tilgjengelighet og generelt god service"​
Thomas Haug
Vest Rekneskap

Velger du oss som leverandør har du sikret deg så godt du kan!

Med Trygg Backup fra oss kan du bekymre deg mindre om for eksempel krypto virus. Denne type virus rammer alle løsninger som bedriften har, også sky lagring som Dropbox og Microsoft sine skyløsninger. Med Total Data sin løsning er du trygg!

Overføring til vårt datasenter

Alle filer blir kryptert via AES kryptering og trygt overført til vårt datasenter. Alle endringer dere gjør blir registrert, så om et uhell eller virus skulle skade filene lokalt hos dere kan vi kjøre backup tilbake uten at noe går tapt.

Vi lagrer selvsagt flere versjoner av filene, så om du overskriver en fil, eller den rett og slett bare blir borte kan vi hente fram igjen den versjonen du ønsker. Våre system overvåker overføring og utstyr 24/7 og vil varsle med en gang det blir brudd eller noe uforutsett oppstår mellom dere og datasenteret.

Total Data tar sikkerhet på alvor. I tillegg til fysisk sikring er våre datasenter beskyttet med siste teknologi for å motstå hacking og andre alvorlige hendelser. Vi har 2 datasenter plassert på to ulike lokasjoner for å sikre data på best mulig måte.

Trygg lagring med rask overføring

Data blir lagret i trygge og moderne datasentre i Norge. Rask og sikker lagring med AES 256 biters kryptering hele veien! Våre system er optimalisert for å overføre data på en rask og effektiv måte med lav ressursbruk!

Gjenskape mistet data

Vi bistår med rask hjelp for å gjenskape data som er ødelagt, infisert, eller slettet.

Serverbackup

Vi tilbyr løsninger for backup av fysiske og virtuelle maskiner.

Pc/Mac backup

Vi kan sikre data fra både pc, Mac, og de fleste NAS systemer

Office 365 backup

Office 365 leveres uten backup. Vi bistår med gode løsninger for å sikre dine data

Dokument og fil-backup

Selv om de fleste vet at det beste er å lagre dokument på et trygt område er det mange som likevel lagrer lokalt på for eksempel en pc. Vi har system som installeres på maskinene til de ansatte slik at du er vet at all data er trygt lagret i vårt datasenter

Vi overvåker løsningene 24/7 og setter i verk tiltak ved feil.