Public Display

Digital reklame eller informasjon

Kva er Public Display?

På Norsk kalles ofte Public display for reklameskjerm eller informasjonsskjerm, avhengig av kva sammenheng den blir omtalt. Dette er skjermer som er meint for å stå på opptil 24/7 med formål om å vise informasjon eller reklame.

Public Display

Total Data tilbyr alle former for public display. Med rett plassering er dette en rimelig måte å reklamere eller informere på.

Plasserer du skjermen i et vindu får du ekstra oppmerksomhet av forbipasserende.

Du kan kombinere dette med møterom, slik at på dagtid blir systemet brukt som møteromsløsning, og når den ikke er i bruk blir det vist reklame eller annen informasjon på skjermen.

Det er viktig å finne rett skjerm til din bruk. Vi ser ofte bedrifter som bruker vanlige TV skjermer til denne bruk.

En vanlig TV er ikkje meint for dette, og vil raskere bli slitt ut og bryter garanti. De små kronene en sparte på å kjøpe en vanlig TV vil fort bli kostbare når en må bytte skjermen oftere.

Kjøper du ein skjerm frå oss som er tiltenkt møterom eller reklame/infoskjerm er du på trygg på at du får kvalitet som er ment for å vare.

Bildekvaliteten og lysstyrken er også bedre på disse skjermene, og har du ikke prøvd de før så vil du bli overrasket over kvaliteten på bildet!

Vi tilbyr rimelige og enkle løsninger for å sende innhold direkte fra datamaskinen til en eller fleire skjermer på samme tid. Dette kan gjøres over internett, så du kan styre dette fra der du er, uten å vere avhengig av ei maskin. Når du utfører endring blir skjermene oppdatert i sanntid, og starter å vise det du har lagt inn.

Dette sikrer deg enkelt og raskt å oppdatere det som blir vist, og du unngår «fella» som de som som ikke har denne muligheteten går i, nemlig at informasjonen er utdatert.

"Vi brukar Total Data som vår IT leverandør fordi dei tilbyr gode prisar på utstyr og kort leveringstid. Dei er fleksible og finn løysingar og lette å komme i kontakt med"
Pål Anders Kårstad
Webmegling.no