Datamaskiner / Gaming

Total Data leverer alle typer datamaskiner, til alle bruksområder!

Vi har til ei kvar tid eit godt utval av bærbare og stasjonære maskiner på lager, og vi kan bygge maskiner på bestilling.

På stasjonære maskiner satser vi først og fremst på å levere maskiner som vi bygger sjølv. Då får du ei maskin som er satt sammen med komponentar som er 100% kompitable med kvarandre. Vi leverer sjølvsagt 3 år garanti på alle stasjonære datamaskiner vi bygger! Fabrikkbygde maskiner har kun 1 år garanti, så det er endå ein fordel med å velge ei maskin som er bygd av oss!

Prisen på våre maskiner vil ikkje vere høgere enn tilsvarande maskin frå fabrikk.

På 2000 tallet blei Total Data kjent over heile landet då vi bygde maskiner som blei kåra til «Beste PC-kjøp» av DinSide.no. Vi leverte 100-vis av maskiner frå 2000-2005 rundt i heile Norge. Når nettsalg tok av for fult så blei vi for små, så etter det har vi kun satsa på å vere DIN LOKALE DATALEVERANDØR!

Vurderer du å kjøpe datamaskin? Kontakt oss så kan vi sette samen det beste tilbudet til deg! Vi lover å levere til maks samme pris som dei store nettbutikkane, og du får den lokale servicen med på kjøpet! Dette gjeld nettbutikkane sine ordinære prisar, ikkje «ekstreme» tilbudsprisar. Ta uansett kontakt, så vil vi hjelpe deg!