WEB OG MAIL HOSTING

Framtidas løysingar!

Total Data leverer tenester innenfor:

  • Heimesideproduksjon
  • Web-hosting
  • E-post tenestar

Vi har eigne serverer der du kan leige plass til heimesider, og andre type tenestar. Vi er konkurransedyktige på pris, og serverene står trygt plassert både med tanke på brann, innbrudd, strømbrudd og andre typer hendelsar.   Ta kontakt for eit uforpliktande tilbod!

 

Som e-post teneste så samarbeider vi med Microsoft. Serverene du benytter er Microsoft sine, noko som sikrar ei oppetid på 99,99%, og alltid oppdaterte system.

Total Data står for den tekniske delen med oppsett, vedlikehald og support, så du treng kun forhalde deg til oss!

 

OFFICE 365:

– Høg lagringskapasitet: Postboks på 50gb, og maks grense på heile 150mb pr epost!
– Støtte for Outlook. Du kan bruke din vanlige Outlook kombinert med web-tjenesten! Ønsker du kun å bruke web-mail kan du sjølvsagt gjere det!
– Nettbasert tilgang: Førsteklasses nettleserbasert opplevelse som passer utseende og funksjonaliteten i den komplette Outlook-klienten!
– Outlook-App på mobil: Få meir gjort på telefonen og nettbrettet med denne appen!
– Delte kalendere og kontakter: Del kalender med dine kollegaer, planlegg møter og del kontakter!
– Høg sikkerhet! Markedets beste beskyttelse mot skadelig programvare og søppelpost!
– Alias: Gratis alias/videresending mot din epostkonto.
– Opsjoner: Oppgrader di løysing til å alltid gje deg siste versjon av Office programvare (Word – Excel – Powerpoint – osv! ) til svært gode prisar!


Office 365 Exchange

Store postbokser

Hver bruker får 50GB postbokslagring og kan sende meldinger opptil 150MB

Støtte for Outook

Brukerer kan koble støttende versjoner av Outlook til Exchange Online slik at dei kan bruke det rikholdige programmet som det allerede kjenner til. 

Nettbasert tilgang

For nettklienter for Outlook på nettet en førsteklases, nettleserbasert opplevelse som passer med utseende og funksjonaliteten i den komplette outlook klienten


Outlook-appen

Innboks-administrering

Hold fokus på de viktigste meldingene med Rotemappe, som bruker maskinlæring til å rydde opp i innboksen din og sette opp regler som passer med hvordan du arbeider.Samarbeid på dokumenter

Lagre vedlegg direkte i OneDrive for Business med bare ett klikk og del koblingen til filen–rett fra Outlook på nettet.

Grupper

Forenkle samarbeid med Office 365-grupper, som gjør det mulig for teamet å organisere seg selv på tvers av verktøyer og enheter, og bygge på andre sin ekspertise.

Delte kalendere og kontakter

Sammenlign kalendere for å planlegge møter og få tilgang til samarbeidsfunksjoner, inkludert delte kalendere, grupper og globale adresseslister, eksterne kontakter, konferanserom og delegeringsfunksjoner.

Tredjeparts apper for Outlok

Bruk mindre tid på å bytte mellom apper med en filnavnmodell som gjør det enkelt for nettbaserte tredjepartsapper enkelt å få tilgang til både Outlook og Outlook på nettet.

Sikkerhet

Alle postboksene har førsteklasses beskyttelse mot skadelig programvare og søppelpost via Exchange Online Protection.

Arkivpostboks

Hold arkivpostboksen din ryddig ved automatisk å flytte gamle meldinger til en arkivpostboks.

Originalarkiv

Bruk originalarkiv til å ta vare på slettede og redigere postbokselementer fra brukerens primære postbokser og arkivpostboks.

Ubegrenset lagring

Dra fordel av ubegrenset lagring (50 GB lagring i brukerens primære postboks, pluss ubegrenset lagring i brukerens originalarkiv).

Vertsbasert talepost

Dra nytte av vertsdrevet Unified Messaging-tjenestene som leverer telefonsvartjeneste, et brukergrensesnitt for oppringing og bedriftens automatiserte deltakerfunksjoner.

Hindring av tap av data

Kontroller sensitive bedriftsdata med innebygde policyer for hindring av tap av data, basert på forskriftmessige standarder, slik som PII og PCI, som bidrar til å identifisere, overvåke og beskytte sensitive data gjennom dyp innholdsanalyse

Plan 1

     39,-eksl.mva

bruker/måned

Plan 2

    74,-eksl.mva

bruker/måned